Hagen trenger en tydelig sjef. En som har en tydelig plan på hvordan sesongen skal bli og hva som skal oppnås. Ja, dette er lettere sakt en gjort, jeg veit det. Men det er så utrolig viktig at du jobber mot et mål i andre enden. Om det er å få kontroll over ugresset i dine bed, dyrke frem de grønnsakene som dere måtte ønske å spise, eller bare det å skap en plass hvor barna skal leke.

Hagen trenger en tydelig sjef

For det er viktig at du;

Stopper opp og  legger fra deg alle de unnskyldningen, som du kommer med for å slippe å gjøre det du skulle ha gjort i hagen. Du og jeg bruker så mye tid på å finne opp alle mulige unnskyldninger for hvorfor vi ikke skal gå ut å luke i grønnsakshagen i dag også, for det kan du gjøre i morgen, ikke sant. Morgendagen kommer og ei venninne kom innom på en kjapp kaffe som tok hele æftan, jaja, tenker du da, så får lukingen vente til helgen. 

Og før du vet ordet av det har helgen raskt så fort avgårde at du ikke rakk det nå heller, du kommer på hva du skulle ha gjort i det du kryper under dyna. Så hagen trenger en tydelig sjef, som setter foten ned og tar tak i hagens utfordringer på strak arm.

Følg oss på instagram for å få mer praktiske, nyttige og tips.

Hagen trenger en tydelig sjef

Trykk på bildet, så kan du å lastet ned såskjema

Det er noen som elsker at du utsetter hagens gjøremål

Ugresset sniker seg sakte inn i grønnsakshagen din, de kommer lydløst og uanmeldt. De speider etter hageieren, men de er ikke å se. Kysten er klar og ugresset begynner å slå seg ned i bedet, varmt er det her, god plass og nok mat. Ugresset kaller inn sine forsterkninger og de tar rett og slett over bedet.

Så mens du og jeg kommer med disse dumme unnskyldninger for hvorfor vi ikke har lyst til å gå ut i hagen å luke det bedet, er det noen som tar over vår sjefs plass.

Det er på tide at du tar tilbake kontrollen i din hage, for det er vel du som er sjefen?

Så ta deg en runde i hagen, for å se over om du kan fjerne ugress mellom slagene.  Syns du luking er kjedelig, så har jeg 4 tips til hvordan du kan få en ugressfri hage.

For når du først har begynt så er det vanskelig å stoppe.