Har du opplevd at når du dyrker reddiker så ender de opp med å bli både sterke og få en bitter smak?

Dyrk reddik som ikke blir bittre på smak

Lyst til å få daglige doser med hagetips, følg oss på instagram

Det er din skyld at dine reddiker blir bittre og sterke. Du må stelle de rett.

Hvordan kan du unngå å dyrke reddiker som er bitter på smak?

Jo, du må sørge for å tilføre reddikene rikelig og jevnlig med vann. Rikelig og jevnlig med vann gir deg milde og gode reddiker. Ingen hokus pokus der, altså. Du må bare bli enda flinkere til å tilføre de fuktighet nok. 

Så nå kan du gå fra uspiselige reddiker til milde og gode reddiker, som barna også vil gnaske. Genialt ikke, sant?

Reddiker blir ofte anbefalt for nybegynnere å dyrke, fordi den vokser fort og fordi den er enkel å få til… Hmm.., men det mangler ofte en beskjed her og det er at reddiker trenger rikelig og jevnlig med vann etter de er ferdig med frøbladstadiet. For det hjelper lite at de vokser fort, men ender opp som uspiselige. Da kunne du heller ha dyrket noe annet på denne plassen.

Hvordan blir dine reddiker, sterke? Lyst til å lære hvordan du kan komme i gang med din kjøkkenhage, ta en titt her