Hva du skal dyrke i kjøkkenhagen? Her er det så mye som gjør oss usikre, det er lett å bli overveldet av de fine frøkatalogene som kommer i postkassen og bilder på instagram, men du må lage deg en dyrkingsliste som passer for deg og din familie.

Jeg har 4 spørsmål du kan bruke, for å komme raskere i gang med en dyrkingsliste. Det som er planlagt, gir som oftest bedre resultat. 

Det er så fort gjort å bestille seg alt for mye frø, som du ikke kommer til å bruke. Jeg skal være den første til å rekke opp hånden og si at det har jeg også gjort. rett og slett kastet penger ut av vinduet.

 

Hvis du er en som har masse frø og sår det du ikke spiser eller de andre i familien ikke liker det. Da har jeg 4 spørsmål du kan stille deg og din familie

Ta med familien når dere skal planlegge, hva dere skal dyrke i kjøkkenhagen, for en kjøkkenhage skal være en felles aktivitet som passer for alle aldre.

 

Hva skal du dyrke i kjøkkenhagen?

Sett dere ned alle i familien, lag god mat, spill spill og snakk om hva dere ønsker å dyrke i kjøkkenhagen i år. Du lykkes bedre når det er flere som tar del i oppgavene. Bruk disse 4 spørsmålene til å komme frem til en dyrkingsliste.

1.Hva ønsker dere å dyrke – få dette ned på papiret

2.hvilke grønnsaker og urter liker dere?

3.Rett og slett hva vil dere spise til middag? Dyrke det i kjøkkenhagen

4.Hva koster skjorta i butikken, men som dere nesten kan dyrke helt gratis selv?

f.eks asparges koster en del i butikken, men de koster nesten ikke noe å dyrke dette frem fra frø selv, det eneste du må ha er litt tålmodighet for det tar ca 3 år for du kan begynne å høste litt av den.

Hva skal du dyrke i kjøkkenhagen ? Bruk disse 4 spørsmålene til å finne ut hva dere skal dyrke i år:)

Hva er vil ikke bedre å se barna løpe barbeint ut i kjøkkenhage, for å høste inn det de selv liker

Lyst til å lære mer, så få med deg denne videoen om hvordan du skal komme i gang med en kjøkkenhage- raskt, her får du nyttig informasjon om hva du bør tenke over.

Og hva sår du i? Ofte så kjøper vi dyrt og fancy utstyr, men ofte har vi det vi trenger i hjemme. Dette her kan du så i

Jeg gleder meg til å se hva du skal dyrke i kjøkkenhagen.