Høstesesongen er for fullt i gang

Kjøkkenhagen er nå på sitt fineste, det bugner av salat, redikker, neper, dill, poteter og mye annet kortreiste smakebiter.

Hvordan går det med kjøkkenhagen din? Har du kommet godt i gang med høstingen, eller sitter du på gjerdet å venter? Venter til neste års sesong.  For du kom liksom ikke i gang, i år heller…

 

Ikke vent til neste år – start i dag.

Du kommer ikke til å angre. Og det er ikke for sent å begynne.

 

Dette kan du så nå:

Velg sorter som vokser fort og gjerne smakebiter, hvor du kan høste blad for blad. 

  • reddiker ( når du høster reddiker kan du sette ned x antall nye frø, som du har høstet. På denne måten forlenge du sesongen og du unngår at alt er høsteklart på likt.)
  • plukksalater 
  • neper
  • mizuna 
  • pak choi

Dette så sår vi nå:

  • blomkål (sådd i nest siste uken i juli ) sorten vi har valgt bruker 65 dager
  • neper
  • reddiker
  • ulike plukksalater
  • asiatisk kål
  • brekkbønner
  • dill
  • spinat
  • sommergulrøtter
  • bladbete
  • setter sjarlottløk (setteløk)

Dette er noe av det vi tester ut, for å se hva som gir best resultat.

Sår du nå i august? Hvis ,ja, hva sår du?