Høstesesongen er for fullt i gang
Kjøkkenhagen er nå på sitt fineste, det bugner av salat, redikker, neper, dill, poteter og mye annet kortreiste smakebiter.
Hvordan går det med kjøkkenhagen din? Har du kommet godt i gang med høstingen, eller sitter du på gjerdet å venter? Venter til neste års sesong. For du kom liksom ikke i gang, i år heller…
Ikke vent til neste år – start i dag.
Du kommer ikke til å angre. Og det er ikke for sent å begynne.
Dette kan du så nå:
Velg sorter som vokser fort og gjerne smakebiter, hvor du kan høste blad for blad.
- reddiker ( når du høster reddiker kan du sette ned x antall nye frø, som du har høstet. På denne måten forlenge du sesongen og du unngår at alt er høsteklart på likt.)
- plukksalater
- neper
- mizuna
- pak choi
Dette så sår vi nå:
- blomkål (sådd i nest siste uken i juli ) sorten vi har valgt bruker 65 dager
- neper
- reddiker
- ulike plukksalater
- asiatisk kål
- brekkbønner
- dill
- spinat
- sommergulrøtter
- bladbete
- setter sjarlottløk (setteløk)
Dette er noe av det vi tester ut, for å se hva som gir best resultat.
Sår du nå i august? Hvis ,ja, hva sår du?