Lær av mine feil…

Jeg hadde ansvaret for en bedriftsadresse med blant annet en stor og vakker eføy plante. Eføyen den strekte seg elegant oppover veggen. Oppgaven var at vi skulle beskjære eføyplanten og holde den nede. Oppgaven var grei og dette skulle gå fint….

Inntil jeg satte beskjæringssaksen i eføyens greiner, for jeg stusset ikke eføyen, jeg kappet den rett og slett ved roten. ( ja, jeg var nok fjern i gjerningsøyeblikket…hehe)

Da det gikk opp for meg at jeg rett og slett hadde «tatt livet» av denne vakre og elegante eføyen, gikk det kaldt gjennom meg. Herregud… hva har jeg gjort. hvorfor tenkte du ikke, Kine. At du kunne gjøre så dumt…

Nå som eføy «drapet» hadde skjedd, var det bare å bite i det sure eple.. Og starte på den store jobben med å ta ned alle de elegante greinen.. Ja, eføyen den overlevde den altså, men den måtte begynne å klatre på nytt…..

Hver gang jeg ser en eføy i dag, så tenker jeg på hendelse, som skjedde for nesten 13 år siden.. Og tro meg jeg lærte på den harde måten…

 

Vil du beskjære dine planter til rett tid, hvor du unngår flerring og ikke minst legge det perfekte beskjæringssnittet, så sjekk ut disse beskjæringstipsene 

Del gjerne med meg din største beskjæringstabbe

PS! I tiden fremover kommer jeg til å legge ut mer hagestoff, for inspirasjon, trykk liker og følg meg på facebook og instagram